Slaapkamers op maat

Wij verzorgen complete slaapkamerinrichtingen waar u compleet tot rust komt. Maar evengoed één die praktisch nut koppelt aan een persoonlijke stijl. Geniet van uw stijl van slapen.

Kasten op maat in slaapkamer Lade onder kinderbed Kinderkamer Logeerbed ingebouwd in kast Logeerbed ingebouwd in kast Complete slaapkamers op maat van uw schrijnwerker Complete slaapkamers op maat van uw schrijnwerker Slaapkamerkast schuifdeuren op maat Slaapkamerkast gegroefde mdf gelakt Slaapkamerkasten - valse muur Complete slaapkamerinrichting op maat Complete slaapkamer op maat Slaapkamerkast en nachtkastjes op mat Bedframe op maat gemaakt Hoofdeinde op maat gemaakt Op maat gemaakt bed Slaapkamerkast op maat - wit Op maat gemaakte slaapkamerkast Op maat gemaakte slaapkamerkast - grijs Slaapkamerkast op maat Ingebouwde slaapkamerkast op maat

Complete slaapkamerinrichtingen

Voor de inrichting van uw slaapkamer kunnen wij vertrouwen op de kennis van Bedtime voor de keuze van een goed bed. Uw huidige of nieuwe slaapsysteem kunnen wij inwerken in een bed op maat. Afhankelijk van uw levensstijl passen we het design van uw slaapkamer aan naar uw wensen.

Mogelijkheden slaapkamers op maat

  • Hoekkasten, open elementen, boekenplanken
  • tv in een voetenbank achter het bed
  • Hoofdeinde met (indirecte) verlichting, stopcontacten etc
  • Spiegels, commodes, nachtkastjes en make-up tafels
Contacteer ons voor de inrichting van uw slaapkamer.