Professioneel

Schrijnwerker zoekt partners

U bent als professional dagdagelijks bezig met het verkopen, ontwerpen, inrichten of plaatsen van interieurs of meubelen. Wij zoeken architecten, interieurvormgevers, meubelontwerpers, designers, aannemers of meubelzaken om een samenwerking mee aan te gaan.

De productie en plaatsing van alle binnenschrijnwerk en meubelen op maat is de hoofdactiviteit van onze interieur schrijnwerkerij. De regio waarbinnen wij werken is voornamelijk de provincie Antwerpen. Een gedetailleerde afwerking van elk project en een klantgerichte focus zijn onze sterke punten.

Onze schrijnwerkerij heeft reeds verscheidene lokale samenwerkingsverbanden lopen en wij zijn steeds op zoek naar nieuwe contacten. 

Bekijk enkele realisaties van commerciële projecten.

Contacteer ons:

 

Slaapkamer maatwerk. Particulier project. Slaapkamer op maat. Particulier project. Volledige kastenwand op maat. Particulier project. Kantoor inrichting op maat- binnendeuren. Professioneel project. Kantoorinrichting op maat: binnendeuren en trap. Professioneel project. Ingebouwde kast met verlichting. Particulier project. Onthaalbalie Citroën Loos te Essen. Professioneel project.